Posts

Es werden Posts vom November, 2019 angezeigt.

L´enciclopedia britannica: I Pelasgi sono i famosi Albanesi

I Pelasgi sono da Homer i vicini dei Trojani .. ma Canto II (gamma. 233) poeta dell'Iliade chiama Zeus adorato a Dodona in Epiro, pelasgica Zeus, il che indica che un tempo viveva lì Pelasgi, e Song II ( versetto 681), tutta la Tessaglia o parte di essa chiama "Argos Pellazgjik".

11. KAPSALI (consulente educativo) "Conclusioni degli scavi nell'Acropoli e nelle tradizioni. Kazma, ... leader illuminato nel tracciare preistoria, ha gettato luce sulla storia dei primi quartieri Acropoli rivelando che in questa sacra roccia vissuto e ha fatto un popolo la cui civiltà era la stessa e ha attraversato le stesse fasi la civiltà di quel popolo, che divenne il dio dei Acropoli, il Tyrinthit e Mykenës l'Acropoli, erano le città più importanti della Grecia Akaike ..

Oggi accettare quasi tutti i più antichi luoghi abitati in Attica erano quei Pelasgi, la più grande filiale del numero delle tribù pre-Elena, che hanno avuto la civiltà conoscenze di base .. .. ba…

Il libro del Dott. Alberto Areddu

Bild

SHQIPËRIA KA 3.900.000 BANORË DHE JO 2.870.000 BANORË SI DEKLARON INSTAT'i

Bild
Shqipëria ka sot afërsisht 3.900.000 banorë dhe jo afërsisht 2.870.000 banorë si deklaron Instati. Arsyeja për deklaratat e gabuara të Instatit për numrin e popullsisë së Shqipërisë është regjistrimi plotësisht i gabuar i popullsisë i 2011 që u bë nga qeveria e atëhershme e Shqipërisë dhe Instati. Në 2011 Shqipëria kishte afërsisht 3.550.000 banorë kurse qeveria e atëhershme e vendit dhe Instati deklaruan vetëm rreth 2.821.000 banorë dhe fallsifikuan të gjitha të dhënat për popullsinë e Shqipërisë. Edhe numrin e banorëve në të gjitha qytetet dhe fshatrat e Shqipërisë e fallsifikuan. Për qytetin e Tiranës deklaruan vetëm rreth 420.000 banorë kurse në të vërtetë qyteti i Tiranës kishte rreth 530.000 banorë atëhere. Me qytetin e Tiranës është fjala për bashkinë e vjetër të Tiranës. Sot vetëm qyteti i Tiranës ka afërsisht 600.000 banorë. Me Farkën, Kasharin, Kamzën dhe Paskuqanin e ashtuquajtura Tirana e Madhe ka rreth 800.000 banorë. Për qytetet e Vlorës, Elbasanit dhe Shko…

NË KOSOVË JETOJNË 3.100.000 SHQIPTARË, NDËRSA NË MAQEDONI 1.400.000 DHE SHQIPTARËT JANË KOMBI MË I MADH NË BALLKAN!

Bild
Numri i shqiptarëve në Kosovë u deklarua në regjistrimin e popullsisë në 2011 qëllimisht vetëm rreth 1.620.000 dhe duket qartë që është një mashtrim i qëllimshëm sepse ky numër është gati i njëjtë me numrin prej afërsisht 1.596.000 shqiptarë që u deklarua në regjistrimin e 1991 në Kosovë por ai regjistrim u bojkotua nga shqiptarët. Në fakt në 1991 në Kosovë banonin afërsisht 2.200.000 shqiptarë dhe afërsisht 350.000 shqiptarë ishin emigrantë që domethënë që shqiptarët e Kosovës në 1991 ishin gjithsej afërsisht 2.550.000 individë. Regjistrimi i 2011 është aq qesharak sepse numri i shqiptarëve në Kosovë u deklarua gati aq sa u deklarua në regjistrimin e 1991. Në fakt ishin rreth 2.750.000 shqiptarë banorë rezidentë në Kosovë. Ky mashtrim u bë që numri i shqiptarëve në Kosovë të duket sa më i ulët dhe Kosova të duket sa më multietnike.

Numri i lindjeve të shqiptarëve në Kosovë është afërsisht 60.000 në vit, lindshmëria është 2% e popullsisë dhe shtimi natyral i popullsisë ë…